24 February 2024 21:54
Navigatie
Startpagina
Visie
Werkwijze
Actueel
Aanbod
Over mijzelf
Contact
Tarieven
Gallery
Testimonials
Privacy
Testimionials
Hieronder enkele aanbevelingen: Begin 2018 maakten wij kennis met Annemarie na een gesprek met Buurtzorg waarin werd geadviseerd persoonlijke dagbesteding toe te voegen aan het zorgprogramma van ons pa. Wel met een professionele achtergrond vanwege zijn Alzheimer. Na wat weerstand raakten zij aan elkaar gewend en en ontstond wederzijds respect, interesse en interactie met goede gesprekken. Erg blij werden wij van de gedeelde passie voor kunst & cultuur, fietsen & eten, kletsen & lachen! Na verloop van tijd keek ons pa zelfs enorm uit naar de middag en later zelfs aangevuld met nog één, met Annemarie. 'Snel naar huis want Annemarie komt zo!' Ons pa heeft de tijd met Annemarie als heel prettig en gezellig ervaren, wij voegen daar haar professionaliteit, charme, rust, geduld en empathie aan toe. Wij hadden ons voor ons pa geen betere Buddy kunnen wensen! Dankjewel Annemarie! Groeten, kinderen van Coen

Beste Annemarie,
Ik zou graag eens met je praten over de wijze waarop ik weer in contact kan
komen met mijn creativiteit, mijn passie en hoe ik kan werken aan mijn
expressie. Mijn rationele kwaliteiten maken overuren.
Ik zou het fijn vinden als je contact met me opneemt.

Met bovenstaande woorden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met jou, Annemarie. Wat ben ik blij dat ik de moed heb gehad dat te doen. En hoe bijzonder onze ontmoeting tot stand is gekomen. Vanuit het grote internetbos trok jouw website mijn aandacht en heeft me niet meer losgelaten.
Wat mij in het eerste contact met jou meteen opviel was de zorgvuldigheid waarmee jij mijn hulpvraag onderzocht en jouw voorstel na een aantal gesprekken op papier zette. Er was snel sprake van vertrouwen, wederzijds.
Je reist liefdevol, coachend, uitnodigend, prikkelend en vrolijk mee op mijn pad, mijn herontdekkingsreis. Door middel van diverse werkvormen en materialen kan ik, onder jouw begeleiding, uiting geven aan wat me op dat moment bezighoudt. Telkens weer word ik geraakt door mijn eigen expressie, door wat mijn handen maken wat ik in mijn hart voel. Ik voel me langzaam en zeker heel worden.
Ik heb een pittige baan waarin ik mezelf volledig ben kwijtgeraakt en totaal ben vastgelopen. Door jouw begeleiding vind ik weer rust en merk ik dat er deuren openen. Deuren die lang gesloten zijn geweest. Ik heb weer de hoofdrol gekregen in mijn leven en kan daar enorm van genieten! Het maakt me sterk.
De grote kracht van jou is dat jij op een authentieke, oprechte manier mij steeds weer laat voelen, écht laat voelen dat alles goed is. Alles wat ik doe, wat ik zeg, wat ik voel, is goed omdat ik het doe, zeg en voel. Hierdoor groeit mijn vertrouwen in alles wat ik doe, zeg en voel, het vertrouwen in mijzelf.
Dank je wel, Annemarie!
Met hartegroet
Marjoke

Annemarie heeft geruime tijd gewerkt met onze kinderen, een tweeling, jongen en meisje van bijna 4 jaar. Ze is een enthousiast en betrokken persoon.

Haar observaties en analyses hebben ons waardevolle inzichten gegeven met betrekking tot de ontwikkeling van onze kinderen.

Ze is creatief, ruimdenkend en heeft een gezonde blik op de ontwikkeling van kinderen.

Haar wijze van communiceren en flexibele opstelling maakt dat het prettig is om met haar te werken en van gedachten te wisselen.

Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Jeroen en Nicole


Op onze "Nabij dag", georganiseerd voor alle vrijwilligers van stichting Nabij, heb jij ons kennis laten maken met intuïtief Mandala tekenen. In een prachtig fantasie verhaal over een boom in de natuur gaf je ons een handvat waarmee wij aan de slag gingen. 9 verschillende tekeningen verschenen en ieder had er zijn eigen verhaal van gemaakt. Het maakte veel emoties in ons los. Jouw bijzondere werkwijze straalde rust uit en gaf ons een kijkje in onze ziel. Wij waren allen onder de indruk. We zien je graag nog eens terug bij een volgende gelegenheid.

Hartelijke groet, Lisette Bol Stichting Nabij Hospice Boxtel